![]() | Stim de mici chiar..ce inseamna banul,dak nu al tratam k pe un musafir..v-a pleca,dak al iubim nu e bine e radacina a tuturor relelor,ce e de facut atunci?sa-mi ziceti voi.. Optiuni topic |
![]() | Eu cred ca adevarata bogatie a cuiva, este cat a investit el in vesnicie. Optiuni postare ® |
![]() | banul est un rau necesar Optiuni postare ® |
![]() | Se spune ca banii vorbeau intre ei: "Pai voi pe unde va intalniti?", "Pai noi mergem pe la oameni de afaceri, in multe locuri importante!", raspundeau cei mai mari. La aceiasi intrebare banii de 1 leu si cei mai mici raspundeau: "Noi, ne intalnim la colecta...". Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() desi banul e baza! Dar mai mult sa ne incredem in Domnul! Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Banii nu aduc fericirea.Dar pot sa o imbunatateasca. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Sa nu pună stăpânire pe noi... Adică, dacă pierdem niște bani, sa nu lăsăm ca vrăjmașul sa ne fure pacea din inimă... Pt niște bani, sa ne certăm, batem, ca nu banul e mai de preț ci pacea... Optiuni postare ® |
![]() | Iubirea de bani arata de fapt care iti este stapanul Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! ![]() |