Urmărește topicul Cine poate să trăiască ca Isus?

Postează răspuns
Prima paginaUltima paginaRaspunsuri: 21
Vizualizări: 2329
Membrii abonați 5
Membrii respondenti: 11
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/819-cine-poate-sa-traiasca-ca-isus]Cine poate să trăiască ca Isus?[/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Putem sa traim cu El, dar ca El, nu. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Nu poti trai ca Isus si nu poate nimenea sa traiasca ca Isus, oricare ar vrea. Am sa va invit într-o seara la un studiu biblic, organizez eu totul si va anunt cand sa intrati la studiu biblic. Optiuni postare ®
MirelTimişag
-MirelTimişag -
Da, se poate asta, este o binecuvantare de la Dumnezeu sa traiesti ca El. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Nu poate nimeni sa traiasca ca Isus. Isus este desavarsit. Există vreun om desăvârșit? Optiuni postare ®
Ana16
-Ana16 -
steagNu cred ca poate cineva! Dar noi trebuie sa-L urmam, pentru ca ceea ce a facut El, sa facem si noi. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Când va veni Domnul nostru, noi trebuie sa fim pregătiți și sa fim gata sa mergem cu Domnul în văzduh și sa fim cu El în cer acolo unde ne-a promis. Optiuni postare ®
Adam
-Adam -
Oricine! Cine zice ca ramane in El trebuie sa traiasca si El cum a trait Isus! Domane ajuta! Optiuni postare ®
Dani91
-Dani91 -
Nu poate nici un om sa traiasca ca si Isus. El a fost sfânt. Eu? Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Replica la: Nu poate nici un om sa traiasca ca si Isus. El a fost sfânt. Eu? de Dani91
Așa este, nici un om nu poate să trăiască ca Isus nici o dată. Mulți m-au contrazis, dar asta este adevărul, nu poate nimenea să trăiască ca Isus deoarece Isus este desăvârșit și de-asta am spus că nimenea nu poate să trăiască ca Isus. Optiuni postare ®
Buble-estera
+Buble-estera -
Noi nu putem ajunge ca Domnul Isus, deoarece noi greşim zilnic, chiar din nebăgare de seamă, dar Domnul Isus e sfânt, a fost şi va rămâne! Dar trebuie să tindem mereu spre desăvârșire! Optiuni postare ®
|
Pagina 2 din 3
Sari la pagina:
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Forum >> Culte >> Topic Cine poate să trăiască ca Isus? >> Urmărește topicul Cine poate să trăiască ca Isus? | pagina 2 | FiiLumina
meniu prim
"Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna."
~ Cecília Meireles ~