![]() | Hey, imi vine sa ma pun jos k mi se face rau de la unele idei ale voastre ![]() ![]() ![]() |
![]() | Conteaza mult, diferenta prea mare nu-i buna... Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Intr o relatie..nu neaparat de casatorie cred ca baiatul ar trebui sa fie mai mare ca fata .El e sfatuitorul in relatie si invata de bine cred eu Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Depinde de la caz la caz.Parintii mei au o diferenta de 10 ani dar sau inteles de minune.nu-mi amintesc sa-i fi vazut vreodata certanduse sau vorbind mai tare sau stiu eu ce.Dumnezeu sa-i binecuvanteze. Optiuni postare ® |
![]() | Replica la: ehe cand vine timpul nu mai conteaza varsta.de Jacobtol Cand va aud :D doamne ..." atunci daca varsta nu mai conteaza de ce nu iti iei o babuta ? Hmmmm ? ![]() |
![]() | Nu cred Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Nu ar trebui sa afecteze o casnicie diferenta de vastra.Parerea mea. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Iubirea nu are vârsta da ![]() ![]() |
![]() | Da este o problemă. Uni spun că nu este, "Deacort" mai sunt si excepți, doar că nu facem reguli din excepți Cum a spus Sore "fiecare la rândul cetei lui" e mult mai frumos așa ![]() |
![]() | Prima dată eu Am postat si scris că nu are Dar trecând prin viață și umblând prin lume Mi-am dat seama că e o problemă foarte mare "Diferența de vârstă" Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! ![]() |