Citește meditația Măsura noastră

Scrisa de: -AndreiBodnariuc
Vizualizări: 475
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/18-masura-noastra]Măsura noastră[/url]
-“…Dar ei, prin faptul că se măsoară cu ei înşişi şi se pun alături ei cu ei înşişi, sunt fără pricepere.“ 2 Corinteni 10.12-

Nu este întotdeauna simplu să stabileşti măsurile unui obiect, mai ales atunci când vrei să le ştii exact. Încercaţi testul următor: rugaţi două persoane, care nu se cunosc, să spună care sunt mărimile unei mese fără a avea un instrument de măsură. Această apreciere va duce la două rezultate diferite, deşi acele persoane ştiu să aprecieze cam cât de mare este o masă.
Dar, din nefericire, mulţi oameni acţionează la fel când este vorba de lucrurile credinţei. Deseori ei au pregătită sentinţa lor, dar nu se întreabă de ce şi-au format-o. De cele mai multe ori au propriile păreri în probleme religioase.

Ştiţi când ne supărăm mai mult? Când aducem instrumente de măsură şi începem să măsurăm! Instrumente de măsură? Da! Sfânta Scriptură este instrumentul de măsură cel mai sigur în toate lucrurile vieţii omeneşti, dar mai ales în problemele veşniciei. A ne rătăci în probleme de credinţă este fatal, căci este vorba de viitorul nostru veşnic. Şi totuşi, mulţi spun: „Nu-mi veni cu Biblia!“

„Instrumentul de măsură“, Biblia, spune că Isus Hristos este calea, adevărul şi viaţa. Nu o religie, ci Hristos este calea spre Dumnezeu. Fiul lui Dumnezeu a spus: „Nimeni nu poate veni la Tatăl decât prin Mine!
SMS
Nota: 10
Puncte: 10
Voturi 1
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
1 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații | categoria Diverse >> Citește meditația Măsura noastră | FiiLumina
meniu prim
"Prietenia se naște în clipa în care o persoană îi spune alteia: “Ce, și tu? Credeam ca eu sunt singurul.”"
~ C. S. Lewis ~