Citește meditația De reținut!

Scrisa de: -Chicu_Samuel
Vizualizări: 666
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/63-de-retinut]De reținut![/url]
Imi pare rau dar ma vad nevoit din nou (cand observ ce tinuta aduce luna August in randul tinerilor din adunari, prin postarile de pe Facebook) sa subliniez:
- Dragi fete, daca atrageti baieti prin decolteuri si blugi stramti, farduri si vopseli, veti atrage pe cei care doar la EXTERIOR se uita! Si cu ce iti atragi partenerul, cu aceea trebuie sa-l intretii TOATA VIATA, altfel, va gasi alte "variante" (se inmultesc tot mai mult astfel de casatorii!)!
- Dragi baieti, daca atrageti fetele cu masini de marca, cu freze, cu haine de marca, veti atrage pe cele care stiu sa va tunda bine, si de bani si de putere!

Inteleg cu tristete inca o data: cu cat omul are mai putin in interior, cu atat va afisa mai mult din exteriorul sau (trupul sau). Sa stiti ca smerenia nu are nevoie de reclama, si credinciosia va pune pret pe omul ascuns al inimii!

Isus asa umbla ca iti intorceai privile DE LA EL!. Noi de multe ori asa umblam, ca sa fim sigur ca toti ne remarca. Doamne, ai mila... te implor ai mila...
SMS
Nota: 9.96
Puncte: 259
Voturi 26
Daca notezi aceasta meditatie, Chicu_Samuel îți oferă suma de 9999 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
12 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 19
Daca comentezi aceasta meditatie, Chicu_Samuel îți oferă suma de 9999 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații | categoria Diverse >> Citește meditația De reținut! | FiiLumina
meniu prim
"În loc să te gândești la ce îți lipsește, încearcă să îți aduci în minte toate lucrurile pe care le-ai realizat și care le lipsesc altora."
~ Anonim ~