Postări membru Silvyu123 în topicul Biblia sau Sfanta Scriptura

Da. Este Cuvantul si puterea lui Dumnezeu, AMIN!

Intră
Cel mai important lucru si necesar pentru un crestin adevarat este citirea si cercetarea Bibliei prin prisma si sub calauzirea Duhului Sfant! Ajuta-ne Doamne sa facem acest lucru, motivati de dragostea Ta, prin Domnul Isus, AMIN!

Intră
Biblia sau Sfanta Scriptura, este scrisoarea de dragoste, de la Dumnezeu pentru intreaga omenire! Cu tristete privim cat de putini oameni sunt preocupati sa o citeasca cu tot interesul, s-o inteleaga si apoi s-o implineasca... Totusi, Dumnezeu in dragostea Sa nemarginita, a avut mereu oameni destoinici, credinciosi adevarati, care ne-au lasat o fantastica marturie prin sfarsitul lor de vietuire, dar cel mai eficient exemplu, a ramas Domnul Isus, ce strabate toata Biblia, ca un fir rosu! Prin El avem mantuirea in dar, noi trebuie doar sa credem in El, sa-L ascultam intru totului tot si sa-I slujim cu bucurie! Ajuta-ne Tu, Doamne, AMIN!!!

Intră
Pagina 1 din 1
Forum >> Vechiul Testament >> Topic Biblia sau Sfanta Scriptura >> Postări membru Silvyu123 în topicul Biblia sau Sfanta Scriptura | FiiLumina
meniu prim
"În viață avem tot atâtea ocazii speciale câte alegem să sărbătorim."
~ Robert Brault ~