Postări membru Buble-estera în topicul Semne...

Și Satana cunoaște gândurile. Dacă eu vreau să fur, el o știe, și mă va îndemna să o fac. Nu trebuie să o spun cu voce tare. Sau crezi că Satana nu știe de oameni care vor să se sinucidă, că vor să facă alte și alte lucruri? Semnele trebuie puse în Dumnezeu. Eleazar l-a spus cu voce tare. Oricum, Satana mereu va vrea să te împiedice. Nu contează dacă spui sau doar te gândești.

Intră
Și când îmi amintesc ce "semn" am pus când eram mai mică... Deja ajunsese virală chestia asta. Cică am pus eu semnul că dacă va fi să fie cineva soţul meu, să primesc 5 lei între orele 16-17 <img  src=)" /> Nu știu, măcar de puneam și eu ceva sumă mai rotunjoară <img  src=)" /> Glumesc. Și acum mai zâmbesc când îmi aduc aminte sau când mă întreabă ai mei dacă e valabil <img  src=)" />

Intră
Nu am nimic împotriva semnelor, şi chiar pot fi bune, dar nu e obligatoriu să pui semne. Şi în niciun caz nu aş pune semnul: "să fie blând", sau "să fie bun", etc., pentru că înainte de căsătorie n-o să vină să îţi dea o palmă, sau să te facă în fel şi chip... ca să îţi dai seama dacă e blând sau bun, sau cum ai pus tu înaintea Domnului. Înainte de căsătorie, toţi sunt ca nişte mieluşei... Eu zic că un semn trebuie să fie ceva care poate fi probat (cum a fost cazul cu Rebeca). Se poate observa ce semn a pus Eleazar. Şi o părere personală, nu cred că a fi pocăit e un semn, asta e o condiție!

Intră
Pagina 1 din 1
Forum >> Tinerețe >> Topic Semne... >> Postări membru Buble-estera în topicul Semne... | FiiLumina
meniu prim
"Dacă vrei să cunoști un om cu adevărat, privește cum îi tratează pe cei inferiori, nu pe cei egali cu el."
~ J.K.Rowling ~