Postări membru Andy16 în topicul Botezul Copiilor

In plus cei care spun ca L-au primit pe Domnul Isus, spun data botezului, nu cea in care s-au pocait de păcatele lor!
Domnul Isus a spus: "Pocăiti-va si credeti in Evanghelie." Acesta este mesajul central al Bibliei!
Si Pavel spune ca nu vrea sa se laude cu nimic altceva decât cu Domnul Isus si cu El răstignit! Nu cu BOTEZUL, cel pe care îl sustin aproape toate cultele... legandu-l astfel de mântuire! Si asa devine o erezie monumentala, fiindcă daca îl luam pe talharul de pe cruce, pe femeia cu scurgerea de sânge de 12 ani, pe Zacheu.... acesti oameni nu s-au botezat, dar au fost mantuiti!
Tălharului i-a spus: "Adevărat iti spun, astăzi vei fi cu mine in rai."
Femeii i-a zis: "CREDINȚA TA (nu botezul) te-a mantuit."
Lui Zacheu i-a spus: "Astăzi a intrat mântuirea si in casa aceasta...."
Deci credinta in El este cheia, nu botezul...nici mic, nici mare!

Intră
Eu sunt de părere ca nici botezul mic, nici botezul mare nu are nicio valoare, fiindcă toata Biblia se bazează pe Domnul Isus, pe moartea si învierea Sa! Răspunsul lui Pavel, pentru temnicer este: "Crede in Domnul Isus si vei fi mantuit, tu si casa ta." Deci important este sa te recunosti pacatos, sa Îl primesti pe Domnul Isus in inima ta ca Mântuitor si Domn, si sa Îl lasi pe El ca sa te sfinteasca din zi in zi! Ce este pe lângă jertfa Domnului Isus, este deja pe lângă Cuvânt! Domnul Isus s-a botezat la acea vârstă fiindcă in poporul evreu, preotul intra in slujba la 30 de ani... cand, daca era dupa Cuvânt, toti cei care se botează trebuie sa se boteze la vârsta de 30 de ani, cum a facut Domnul Isus, astfel in zadar!

Intră
Nicidecum... in Numeri, cand spune sa binecuvânteze pe copiii lui Israel, acolo nu se refera doar la cei mici, ci la întreg poporul! Mai cercetați toata cartea Numeri pana acolo la binecuvântare, fiindcă asa isi numeste Domnul poporul Sau "copiii lui Israel".... nu doar pe cei mici, ci si pe cei mari!

Intră
Pagina 1 din 1
Forum >> Botezul >> Topic Botezul Copiilor >> Postări membru Andy16 în topicul Botezul Copiilor | FiiLumina
meniu prim
"Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna."
~ Cecília Meireles ~