Raspunde la postarea 19466

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "când" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: 2. Sangvin a. Sociabil și deschis. Sangvinii personifică termenul de „extrovertit”. Ei sunt prietenoși, vorbăreţi și sensibili la nevoile celor din jur. Oamenii se simt bine în preajma lor. De aceea, o serbare sau o întrunire socială tinde să devină plictisitoare fără prezenţa lor. b. Neatent. Sangvinii își uită repede prietenii pentru că nu sunt atenţi, nu se concentrează. Ei sunt seduși și încântaţi ușor de orice noutate – obiect, eveniment sau persoană –, care apare în faţa lor. Copiii sangvini renunţă adesea la ceva ce tocmai au început, pentru altceva care le-a atras atenţia. Și aceasta, bineînţeles, atrage asupra lor mânia părinţilor. Părinţii cred că ei sunt nesupuși și sfidători, când în realitate sunt neatenţi. Dacă copilul tău este sangvin, nu uita că trebuie să-i repeţi de multe ori să facă un anumit lucru sau să respecte o anumită regulă. c. Împrăștiat și neorganizat. Gospodinele sangvine par femei foarte neglijente din cauza incapacităţii lor de a se organiza. Un conducător sangvin face de obicei multe greșeli din neatenţie. d. Voios, vesel și fără grijă. Sangvinii sunt de obicei optimiști, bine dispuși și expresivi, în special atunci când sunt în mijlocul altor oameni. Sangvinii pot lucra cu succes în spital, demonstrând o abilitate uimitoare de a-i bine dispune pe bolnavi.
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> Tinerețe >> Topic Descrie-te! >> Raspunde la postarea 19466 | FiiLumina
meniu prim
”Vremurile noastre sunt vremea mediocrității, a lipsei de sentimente, a pasiunii pentru incultură, a lenei, a incapacității de a te apuca de treabă și a dorinței de a avea totul de-a gata.”
~ Feodor Mihailovici Dostoievski ~