Raspunde la postarea 28770

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "când" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: Exceptia este excepție, dar in biserici exceptia a devenit normalitatate. Cum sa nu fie apa importanta? Atunci de ce te mai botezi in apa? Boteaza-te in faina, in zapada, in ce vreti voi. Contează, fraților. Domnul Isus a fost botezat in raul Iordan, ca putea si Ioan sa stea la templu frumos si sa faca acolo piscina să-i boteze pe oameni, ca deh, voiau sa se casatoreasca sau erau bolnavi si alte motive. Acestea reprezinta doar 1-2% din totalul crestinilor. Dar NU asta a fost voia Domnului! Domnul sa va ajute sa il urmati pe Isus! Si nu principiile cultelor care in mare parte sunt uneltele diavolului de a duce omenirea in dusmanie si ratacire! [b][rosu] Vegheați, fraților, ca nimeni să nu vă însele! [/rosu][/b]
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> Botezul >> Topic Locul desfasurarii botezului >> Raspunde la postarea 28770 | FiiLumina
meniu prim
"Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna."
~ Cecília Meireles ~