Raspunde la postarea 28285

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "când" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: A fost făcut ca un membru să nu se poată înregistra dacă numele, descrierea sau browserul sunt blocate de filtrul antispam; deasemenea un membru este automat pus pe mut, și nu se poate autentifica dacă browserul îi este detectat de filtrul antispam. A fost adăugat jocul [url=/joaca-spune-cartea]Spune Cartea[/url], un joc care constă în selectarea cărții din care face parte un verset ales random din [url=/biblia]Biblie[/url], și afișat fiecărui utilizator în funcție de traducerea selectată. A fost adăugată posibilitatea de a [url=/seteaza-varianta-biblia]selecta traducerea[/url] în funcția căreia să fie afișate versetele Biblice, de pe [url=/]Prima pagină[/url] și din jocul [url=/joaca-spune-cartea]Spune Cartea[/url].
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> Sugestii si Reclamatii >> Topic Modificări script >> Raspunde la postarea 28285 | FiiLumina
meniu prim
"Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna."
~ Cecília Meireles ~