Raspunde la postarea 30818

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "când" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: Au fost adăugate pentru vizualizare mai multe valori care indică perioade la care se șterg elemente de pe site, în pagina de [url=/regulament-site]regulament[/url]. A fost adăugată o pagină de eroare care interzice descărcarea de fișiere de la descărcări dacă s-ar fi apelat prin link-uri în mod ne autentificat, dar și descărcarea albumelor la care au fost adăugate link-urile arhivate. Au fost eliminate condițiile care blocau inserarea în jurnalul administratorilor a elementelor șterse dacă elementul era al celui ce îl ștergea, deoarece a fost imposibilă urmărirea unor comentarii șterse de către cei ce le-au adăugat; deasemenea a mai fost adăugată trimiterea de notificări către membrul căruia i s-au șters din panou alerte sau mesaje în mod individual, și la debanarea de către un administrator. A fost făcut să apară link-ul de descărcare și în modul offline, și a fost eliminată apariția mesajului care indica faptul că membrul nu era autentificat în pagina unui fișier de la [url=/descarcari]descărcări[/url].
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> Sugestii si Reclamatii >> Topic Modificări script >> Raspunde la postarea 30818 | FiiLumina
meniu prim
"Poți afla mai multe despre o persoană prin ceea ce spune ea despre ceilalți decât prin ceea ce spun ceilalți despre ea."
~ Audrey Hepburn ~