Raspunde la postarea 35961

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "când" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: SENSUL VIEȚII Inocenți, frumoși ne-am nascut în lume Gingași ca o floare ce-și face un renume, Micuți, zambăreți ne jucam mereu.... Nimic îndoielnic, nimic prea greu... Anii au trecut, iar noi am crescut. Mereu ne–ntrebăm: De unde-am venit și unde plecăm? Care ne e scopul? Care e menirea? Dacă trăim veșnic, unde-i nemurirea? Dumnezeu din veșnicie ne-a trimis răspunsul, Să-nțelegem toți care ne e sensul. Prin dragostea Sa mare, L- trimis pe Fiul Său în lume Să avem iertare şi un crez... şi-un nume. Marea Sa iubire El ne-a dăruit. Isus Hristos pe-o cruce a murit. La El găsim iertarea, nădejdea, biruința; Neprihănirea, viața ne-o dă doar prin credință. El este ajutorul în ceasul cel mai greu. El e Izbăvitorul, e unic Dumnezeu. Încrezători în El, să fim mereu, mereru; Nu ne va dezamăgi, scrie-n Cuvântul Său. Cuvântul e Scriptura care ne învață Cum să trăim în lume ca să intrăm în Viață. Cuvântul Său cel veşnic ne fie temelie! El ne arată drumul spre marea veşnicie. El ne conduce pașii, prin vânturi și prin ploi S- avem parte de Soare, în ziua de apoi. Să ne-ntâlnim cu El în patria de sus: Răspunsul, e la toate, în veci de veci: Isus.
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> Diverse Jocuri >> Topic Poezie! >> Raspunde la postarea 35961 | FiiLumina
meniu prim
"Când o ușă se închide, o alta se deschide; dar deseori ne uităm atât de mult la ușa închisă că nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.”
~ Hellen Adams Keller ~