Raspunde la postarea 33941

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "când" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: Am sa raspund mai întai întrebarii, voi face apoi un scurt istoric aj acestei zile numite SABAT. SABATAH, SE PRONUNTA ASA CUM SE SCRIE, TRADUCAND DIN LIMBA EBRAICA VECHE SEMNIFICATIA CIFREI 7. Am sa enumerez cifrele vechi ebraice pentru a va forma o ordine de idei, pentru a putea întelege de fapt legatura dintre aceste cifre si zilele saptamanii. OAHAED.(1)-DUMINICA ITHNINE.(2)-LUNI TALLATAH.(3)-MARTI ARBAH.(4)-MIERCURI HAMSA.(5)-JOI SITHA.(6)-VINERI SABATAH.(7)-SAMBATA. Acum vreau sa raspund unor utilizatori ale caror raspunsuri din acest topic nu au nicio legatura cu tema. Incep prin a face o trimitere la capitolul 22 din Apocalipsa dupa Ioan, versetele 17 si 18, Atentie, unii chiar nu vor da nicio importanta acestei trimiteri, eu am expus'o pentru a ma face înteles. Sabatul este întradevar ziua a saptea , zi închinata domnului. Legile Mozaicului nu au nicio legatura cu legile Biblice. Isus a zis: Eu nu am venit sa destram legile ci sa le întaresc. Întrebare: a schimbat Domnul Isus ziua a saptea înlocuind'o cu prima? Ce lege a impus ca duminica sa ia locul zilei a 7a?
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> Cultul adventist >> Topic Sabatul >> Raspunde la postarea 33941 | FiiLumina
meniu prim
"Poți afla mai multe despre o persoană prin ceea ce spune ea despre ceilalți decât prin ceea ce spun ceilalți despre ea."
~ Audrey Hepburn ~