Raspunde la postarea 34398

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "când" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: Stai... Că mă ia durerea de cap :)) Ce mai idei :)) Botezul e chiar o condiţie a mântuirii, însă nu e de ajuns să te botezi, doar... Trebuie să aibă loc Naşterea din Nou, despre care spune Domnul Isus în Ioan 3, când are conversaţia cu Nicodim. Naşterea din Nou trebuie să aibă loc înainte de botez, logic... şi se realizează prin Cuvânt, cu ajutorul Duhului Sfânt. Cât despre botezul la copii mici, este o greşeală, dar oricum, fiecare va da socoteală de faptele pe care le face. Oricum, copilaşii sunt mântuiţi, dacă ar fi să moară, să zicem... Şi asta nu e legat de botez şi nici măcar de binecuvântare (deşi e necesară), pentru că el poate să moară chiar înainte de aceasta. Ideea este că toţi copiii din lume sunt mântuiţi, şi ajung în Cer. Când cresc, atunci e obligatoriu să se boteze, să creadă, să trăiască o viață curată. Aşa vor ajunge în Cer. Dar "Cine va crede şi se va boteza, va fi mântuit, iar cine nu, va fi osândit"... Simplu de reţinut, şi simplu de făcut, dacă Îl iubeşti pe Domnul!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> Botezul >> Topic Botezul Copiilor >> Raspunde la postarea 34398 | FiiLumina
meniu prim
"Adevărurile care rămân doar în minte și nu sunt trăite practic ne hrănesc tot atât de puțin ca o mâncare ce rămâne în cămară.
~ Richard Wurmbrand ~