Raspunde la postarea 33932

Este interzisa folosirea cuvintelor limbaj chat (exemplu: "k" în loc de "ca", "knd" în loc de "când" etc.)
Sunt interzise postările cu abatere de la subiectul topicului, ca de altfel și postări scurte fără dezvoltare de subiect.
Daca vei incalca aceste reguli, vei primi ban pe forum!
Daca răspunsul pe care îl dai nu are legatura cu aceasta postare, poți primi ban pe forum!
Text postare: Sunt membru al acestui cult, pot raspunde chiar eu la unele intrebari. Nu este adevarat ca se ascund de carnea de porc, doar ca unele obiceiuri sunt axate pe vechi ( VECHIUL TESTAMENT). Nu adauga si nu scoate nimic din continutul BIBLIEI, tin Sabatul ca zi de rugaciune, zi închinata Domnului, raspund întrebarilor adresate, nu sar în sus atunci cand cineva contesta modul lor de a crede în Dumnezeu. Nu veti gasi picturi sau alte însemne religioase în bisericile pe care noi le numim Casute pentru rugăciuni, ci doar unele înscrisuri biblice, punandu-se accent pe prima si a doua porunca din cele 10. Primim în lacasurile noastre si persoane din afara cultului nostru, socializam si avem acces online, ca toti ceilalti. Daca mai aveti alte întrebari, va stau la dispoziție. Pacea Domnului să vă călăuzească.
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Forum >> Cultul adventist >> Topic Adventisti >> Raspunde la postarea 33932 | FiiLumina
meniu prim
"Nu e nimic mai interesant decât să te întorci într-un loc care a rămas neschimbat ca să îți dai seama cât de mult te-ai schimbat tu."
~ Nelson Mandela ~