Știre Miniseria „Biblia” a fost nominalizată la premiile Emmy

Scrisa de: -.Cont_sters
Vizualizări: 356
Scrisa:
BBCode: [url=/stire/id/5-miniseria-biblia-a-fost-nominalizata-la-premiile-emmy]Miniseria „Biblia” a fost nominalizată la premiile Emmy[/url]
Producătorii miniseriei „Biblia”, un film-documentar difuzat de History Channel, au avut o surpriză joi dimineață, când s-au anunțat nominalizări la premiile Emmy. Miniseria a fost nominalizată la categoria „Cel mai bun film sau miniserie”.
Programul, care a fost produs de soții Mark Burnett și Roma Downey, concurează cu alte cinci programe pentru un premiu la această categorie. Miniseria a mai fost nominalizată și la categoria pentru efecte de sunet.

„Ce binecuvântare. Eu și Mark ne-am implicat trup și suflet în acest proiect. Am muncit foarte mult în ultimii patru ani, a fost o muncă din dragoste care ne-am întărit credința, dar și căsnicia și prietenia dintre noi”, a declarat Roma Downey pentru Christian Post.

„Biblia” este una dintre cele mai populare programe tv din istorie. Primul episod al seriei a atras 13 milioane de telespectatori și a propulsat History Channel în topul canalelor tv transmise prin cablu, în luna martie. Odată lansat pe DVD a devenit un best-seller, cu mai mult de 525.000 de copii vândute în prima săptămână.
SMS
Nota: 10
Puncte: 40
Voturi 4
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
2 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Știri >> Știri, categoria Diverse >> Știre Miniseria „Biblia” a fost nominalizată la premiile Emmy | FiiLumina
meniu prim
"Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna."
~ Cecília Meireles ~