Citește știrea Miniseria „Biblia” a fost nominalizată la premiile Emmy

Scrisa de: -Cont_sters
Vizualizări: 665
Scrisa:
BBCode: [url=/stire/id/5-miniseria-biblia-a-fost-nominalizata-la-premiile-emmy]Miniseria „Biblia” a fost nominalizată la premiile Emmy[/url]
Producătorii miniseriei „Biblia”, un film-documentar difuzat de History Channel, au avut o surpriză joi dimineață, când s-au anunțat nominalizări la premiile Emmy. Miniseria a fost nominalizată la categoria „Cel mai bun film sau miniserie”.
Programul, care a fost produs de soții Mark Burnett și Roma Downey, concurează cu alte cinci programe pentru un premiu la această categorie. Miniseria a mai fost nominalizată și la categoria pentru efecte de sunet.

„Ce binecuvântare. Eu și Mark ne-am implicat trup și suflet în acest proiect. Am muncit foarte mult în ultimii patru ani, a fost o muncă din dragoste care ne-am întărit credința, dar și căsnicia și prietenia dintre noi”, a declarat Roma Downey pentru Christian Post.

„Biblia” este una dintre cele mai populare programe tv din istorie. Primul episod al seriei a atras 13 milioane de telespectatori și a propulsat History Channel în topul canalelor tv transmise prin cablu, în luna martie. Odată lansat pe DVD a devenit un best-seller, cu mai mult de 525.000 de copii vândute în prima săptămână.
SMS
Nota: 10
Puncte: 20
Voturi 2
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
1 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Știri >> Știri | categoria Diverse >> Citește știrea Miniseria „Biblia” a fost nominalizată la premiile Emmy | FiiLumina
meniu prim
"Omul înțelept nu spune tot ce gândește, dar ce spune, gândește."
~ Aristotel ~