Citește articolul De ce femeile părăsesc bărbații – chiar și cei pe care îi iubesc ?

Scris de: -Cont_sters
Vizualizări: 535
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/1004-de-ce-femeile-parasesc-barbatii-chiar-si-cei-pe-care-ii-iubesc]De ce femeile părăsesc bărbații – chiar și cei pe care îi iubesc ?[/url]
Eu sunt Justin Shanfarber ( scrie autorul) și sunt un consilier de căsătorie. Lucrez cu bărbați și femei care se pierd în căsnicie. Și, deși problemele apar, de obicei, diferite pentru toată lumea, oamenii ar trebui să știe că dacă problema este în ele, atunci este de obicei aceeași.

Și din acest motiv sunt abandonați de soțiile lor.

Se simt groaznic la asta. Inima lor se sparge. Dar ei o fac. Ei și-au pus curajul și toată puterea în pumn. Și lăsați oamenii care au copii acasă și viața. Aproape întotdeauna acest lucru se întâmplă numai pentru un singur motiv. Și vreau ca oamenii să învețe așa bine.

Femeile pleacă, deoarece bărbații lor nu mai sunt!

Nu în sensul că nu există deloc. Ei nu sunt prezenți în viața lor.

Ei funcționează. Joacă jocuri de golf sau jocuri pe calculator. Vizionarea TV. Du-te de pescuit … Această listă continuă și continuă.



Bărbații despre care vorbim nu sunt oameni răi. Sunt oameni buni. Sunt părinți buni. Ei își susțin familia. Sunt plăcuti, drăguți. Dar își ia soțiile lor ca fiind de acord. Ei sunt interesați de ei. Soțiile lor nu sunt în viața lor, deși, de obicei, totul pare diferit.

O femeie mi-a exprimat bine în biroul meu:

“Cineva ar trebui să vină acasă în seara asta și să mă susțină emoțional. Dar acest om nu este soțul meu. Soțului meu nu-i pasă de mine chiar când plâng.

Ascultați Nu o să condamn pe nimeni aici. Nu vă voi spune ce este bine și ce nu este. Îți voi spune doar despre ceea ce văd în fiecare zi. S-ar putea să fii supărat sau să te superi.

Soția ta nu este proprietatea ta. Nu trebuie să te iubească cu toată inima. Această dragoste trebuie să fie câștigată. Zi de zi, moment după moment. La fel cum câștigi bani. Trebuie să o câștigi – nu cu bani sau statut social, ci cu atenția ta. Trebuie să simtă că-ți pasă. Ea trebuie să știe că cuvintele și experiențele ei contează pentru tine. Ar trebui să știe că o asculți.
Nu dați din cap, politicos și detașat, când vă spune ceva. Nu o liniștiți pe un ton monoton “totul va fi bine”. Nu jucați rolul avocatului .

Vrea să o simți. Nu vrea să fii întotdeauna ca un robot. Vrea să ai o pasiune nu numai pentru pescuit, ci și pentru ea. Căsătoria ta este în viață atâta timp cât amândoi aveți pasiune. Sunteți sigur că nu ați ieșit încă?

Și dacă ați pierdut această calitate, atunci de ce? Unde a mers? Imaginați-vă. Sau găsiți din nou această pasiune. Și nu scuzați timpuri neliniștite. Nu trăiți întotdeauna într-un timp agitat.

Dacă credeți că sunteți cu adevărat prezenți în conversație, încercați să o ascultați. Într-adevăr ascultă. Nu vă alungați după gânduri în timp ce ea vă spune emoțional despre problemele ei. Uită-te în ochii ei. Țineți privirea. Numai așa va fi confortabil atât pentru ea, cât și pentru tine.

Dacă întreabă ceva, răspundeți cu adevărat, și nu doar să o "tăiați" ( din conversatie ). Intrați în esența a ceea ce spune ea.

Încercați să o cunoașteți. Crede-mă, chiar și după mulți ani de viață împreună, are ceva de explorat în fiecare zi.

Comunicați cu ea cu toată atenția. Dacă o iei de mâna, fii atent la sentimentele ei în mâna ta. Fiți atenți la ceea ce se întâmplă atunci când vă atingeți sau vă îmbrățișați.

Ce se întâmplă în corpul vostru? Ce simți tu? Fiți atenți la cele mai subtile senzații și emoții. (Uneori acest lucru se numește conștientizare). Distribuiți impresiile cu ea.

Dar tu, desigur, ești prea ocupat pentru asta. Nu ai timp pentru asta.

Dar cinci minute?

Cinci minute în fiecare zi. Puteți să le găsiți? Nu spun că ar trebui să fie suficient pentru a găti cina extravagantă. Spun că fiecare om poate găsi cinci minute într-o zi pentru a le dedica pe deplin, fără rezerva, femeii sale.

O vei face? Pun pariu, imediat după ce încerci, vei simți ceva pe care nu l-ai simțit de prea mult timp. Puteți simți chiar un gust complet al vieții. Și nu vei fi oprit
.gby.
SMS
Nota: 10
Puncte: 40
Voturi 4
Daca notezi acest articol, Cont_sters îți oferă suma de 200 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
5 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 4
Daca comentezi acest articol, Cont_sters îți oferă suma de 200 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul De ce femeile părăsesc bărbații – chiar și cei pe care îi iubesc ? | FiiLumina
meniu prim
"Atitudinea pozitivă poate să nu îți rezolve toate problemele , dar va deranja destul de mulți oameni pentru a merita efortul."
~ Herm Albright ~