Comentariile pentru articolul De ce femeile părăsesc bărbații – chiar și cei pe care îi iubesc ?

Vitan
-Vitan -
Foarte frumos. Păcat insa ca tot mai multi bărbați nu conștientizează lucrul acesta...
Antonio
-Antonio -
E foarte tare
Picasso
-Picasso -
Multii constientizeaza cand aproapele,indiferent ca e barbat sau femeie,dupa ce pleaca.
Bryan
-Bryan -
Corect Picasso, asta e ideea esentiala. Dupa ce pierzi ceva important iti dai seama ca era valoros , dar atunci e prea tarziu. O astfel de persoana ( cum e descris in articol ) se ocupa tot cu nimicuri si lucrurile importante nu le apreciaza , pentru ca e prea afundat cu capul in nimicuri si nu mai vede realitatea. Multumesc pt aprecieri la toti ! .gby.
Andy16
-Andy16 -
Da
Elily
-Elily -
Daca toate femeile ar fi asa de slabe precum spune articolul,cred ca rata casatoriilor esuate ar fi de peste 50% <img  src=)" />)..pe bune?..problema asta se poate rezolva..asta nu e un motiv de divort.Nu mai cauta sa victimizezi asa mult femeia..nu este un bebelus.De exemplu,poate sa ia si ea initiativa atunci cand vede ca sotul s-a departat.Femeia nu trebuie sa stea cu mainile in buzunar si doar sa primeasca iubire si atentie.
Pagina 1 din 1
Daca comentezi articolul De ce femeile părăsesc bărbații – chiar și cei pe care îi iubesc ?, Bryan îți oferă suma de 200 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Articol De ce femeile părăsesc bărbații – chiar și cei pe care îi iubesc ? >> Comentariile pentru articolul De ce femeile părăsesc bărbații – chiar și cei pe care îi iubesc ? | FiiLumina
meniu prim
"Doar două lucruri sunt infinite: Universul și prostia umană, și nu sunt sigur în legatură cu Universul."
~ Albert Einstein ~