Comentariile pentru mesajul instant administratori 1437 | Cui poti sa mai

Cui poti sa mai spui in ziua de astazi ce ai pe suflet inafara de Domnul?
Cel pe care il crezi ca iti este prieten si frate, pe față iti arata ca ii pasa de tine, insa cand te intorci...rade de tine si nu ii mai pasa de tine. Domnul Dumnezeu e singurul care nu te va trada si niciodara El nu va avea 2 fețe. Aveti grija fratilor!
Picasso
-Picasso -
Cata dreptate..in niste vorbe simple..dar cine le citeste cu sufletul le va intelege..din pacate in multe cazuri e asa..la cine nu te asteptai...iti intoarce spatele cand ai nevoie de intelegere..
Lucia
-Lucia -
Foarte adevarat e ce spui.:)
Kiwi
-Kiwi -
Da da cunosc si eu doi de aici foarte egoisti .bine printre multe alte boli o au si pe asta ;ras
Syrtakradu
-Syrtakradu -
E trist dar adevarat
Aysha
-Aysha -
In vremurile de pe urma dragostea celor mai multi se va racii. (Din pricina inmultirii faradelegii). E trist,eu am trecut demult pe aici,dar Slava Domnului ca mai sunt si frati sinceri in care mai poti avea incredere,insa astia sunt putini. Intrebarea e: Daca majoritatea fratilor sunt asa,tu cum esti? Poti sa fii un om de incredere atunci cand fratele tau iti incredinteaza un secret din viata lui(slabiciune,un pacat,etc)??? Sau dai cu doba la toata lumea? Odata o femeie s-a duc la preot sa se spovedeasca,si a zis ca are asa o povara pe suflet si nu mai poate din cauza ca ea a barfit foarte mult in viata ei. Si preotul s-a rugat pt ea si i-a dat sa faca ceva cand va ajunge acasa. A zis asa: Cand vei ajunge acasa sa iei o perna si un cutit,sa iesi pe balcon si sa faci taieturi in perna,si pe urma sa te intorci la mine.Si femeia asa a si facut cand a ajuns acasa,si a taiat toata perna,indata penele s-au imprastiat peste tot. Si dupa ce a facut ce ia zis preotul s-a intors la el. Cum a ajuns femeia la preot,a inceput sa o intrebe: ai facut asa cum ti'am zis? Da,a raspuns ea. Si ce s-a intamplat cand ai taiat perna? Pai,numai fulgi peste tot. Si preotul ii spune: acuma dute si le aduna,la care femeia ii zice: dar nu se mai pot aduna pt ca s-au imprastiat peste tot. Preotul ii spune: Vezi asta e barfa. Dragilor,e tragic sa vad acest lucru in Biserica. Biblia spune sa ne iubim unii pe altii cum ne-a iubit Isus,dar nu este decat prefacatorie in Biserica,putini is fratii sinceri si de incredere,ii puteti numara pe degete. Si cel mai tragic e sa mergi la pastor si sa-i marturisesti starea ta cu gandul ca sa primesti eliberare,insa duminica dimineata sa auzi de la amvon ca tu esti mesajul lui de predica. O,Doamne pana unde s-a ajuns. Dumnezeu sa lumineze pe toti fratii care fac asa. Amin.
Pagina 1 din 1
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant administratori >> Comentariile pentru mesajul instant administratori 1437 | Cui poti sa mai | FiiLumina
meniu prim
"Nu e nimic mai interesant decât să te întorci într-un loc care a rămas neschimbat ca să îți dai seama cât de mult te-ai schimbat tu."
~ Nelson Mandela ~