Postează răspuns![]() Addah - 20. Totdeauna mi se topeşte* sufletul de dor după legile Tale. Optiuni postare ® | |
![]() Addah - Psalmul 119:21 21. Tu mustri pe cei îngâmfaţi, pe blestemaţii aceștia care se rătăcesc de la poruncile Tale. Optiuni postare ® | |
![]() Addah - 22. Ridică de pe mine ocara și dispreţul, căci păzesc învăţăturile Tale! Optiuni postare ® | |
![]() Addah - 23. Să tot stea voievozii și să vorbească împotriva mea: robul Tău cugetă adânc la orânduirile Tale. Optiuni postare ® | |
![]() Addah - 24. Învăţăturile Tale sunt desfătarea mea și sfătuitorii mei. Optiuni postare ® | |
![]() Addah - 25. Sufletul meu este lipit de ţărână: înviorează-mă după făgăduinţa Ta! Optiuni postare ® | |
![]() Addah - 26. Eu îmi istorisesc căile și Tu mă asculţi: învaţă-mă orânduirile Tale! Optiuni postare ® | |
![]() Addah - 27. Fă-mă să pricep calea poruncilor Tale și voi cugeta la lucrurile Tale cele minunate! Optiuni postare ® | |
![]() Addah - 28. Îmi plânge sufletul de durere: ridică-mă, după Cuvântul Tău! Optiuni postare ® | |
![]() Addah - 29. Depărtează-mă de calea necredincioșiei către Tine și dă-mi îndurarea Ta, ca să urmez Legea Ta! Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |