Urmărește topicul Psalmul 119 ~

Postează răspuns
Prima paginaUltima paginaRaspunsuri: 60
Vizualizări: 1578
Membrii abonați 0
Membrii respondenti: 4
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1651-psalmul-119]Psalmul 119 ~[/url]
Addah
-Addah -
30. Aleg calea adevărului, pun legile Tale sub ochii mei. Optiuni postare ®
Addah
-Addah -
31. Mă ţin de învăţăturile Tale, Doamne, nu mă lăsa de rușine! Optiuni postare ®
Addah
-Addah -
32. Alerg pe calea poruncilor Tale, căci îmi scoţi inima la larg. Optiuni postare ®
Addah
-Addah -
33. Învaţă-mă, Doamne, calea orânduirilor Tale, ca s-o ţin până la sfârșit! Optiuni postare ®
Addah
-Addah -
34. Dă-mi pricepere, ca să păzesc Legea Ta și s-o ţin din toată inima mea! Optiuni postare ®
Addah
-Addah -
35. Povăţuiește-mă pe cărarea poruncilor Tale, căci îmi place de ea! Optiuni postare ®
Addah
-Addah -
36. Pleacă-mi inima spre învăţăturile Tale, și nu spre câștig! Optiuni postare ®
Addah
-Addah -
37. Abate-mi ochii de la vederea lucrurilor deșarte, înviorează-mă în calea Ta! Optiuni postare ®
Addah
-Addah -
38. Împlinește-Ţi făgăduinţa faţă de robul Tău, făgăduinţa făcută pentru cei ce se tem de Tine! Optiuni postare ®
Addah
-Addah -
39. Depărtează de la mine ocara de care mă tem! Căci judecăţile Tale sunt pline de bunătate. Optiuni postare ®
|
Pagina 6 din 7
Sari la pagina:
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Forum >> Biblia >> Topic Psalmul 119 ~ >> Urmărește topicul Psalmul 119 ~ | pagina 6 | FiiLumina
meniu prim
"Găsesc televizorul foarte educațional. De fiecare dată când cineva dă drumul la televizor, mă duc in cealalta cameră și citesc o carte.”
~ Groucho Marx ~