Mesaje instant administratori

Kiwi
-Kiwi -
Dacă credinţa ta nu te schimbă, ea nici nu te-a mântuit! Nu poti deveni parte din poporul lui Dumnezeu, care este Biserica lui Christos, printr-un act de vointa, sau prin schimbare de caracter, sub influenta anumitor persoane din conducerea bisericii, ci trebuie sa fii nascut din nou din Samanta lui Dumnezeu!
Kiwi
-Kiwi -
Ceea ce altii dispretuiesc, Dumnezeu este incantat sa onoreze.
Kiwi
-Kiwi -
Ma simt ca o frunza.. purtata de vant.. Ca o trestie franta.. pe malul unui lac.. Ca un muc.. care abia mai fumega.. Dar fara Domnul.. mult, mult prea sarac.
Kiwi
-Kiwi -
ma trezesc si adorm cu gandul doar la Tine.. si ma gandesc plangand ce-ai rabdat pentru mineca eu sa fiu acum copilul Tau iubit.
Kiwi
-Kiwi -
Golgota este cheia care mi-a deschis cerul, iar Isus este Acela care mi-a plătit biletul de călătorie.
Kiwi
-Kiwi -
Dintre miile de glasuri ce ma cheama spre pacat eu aud o voce sfanta care vrea sa fiu salvat. E vocea Ta care'mi schimba inima , e glasul Tau ce ma cheama la Dumnezeu ..
Kiwi
-Kiwi -
in aritmetica iubirii unu plus unu fac totul, pe cand doi minus unu este egal zero :)
Kiwi
-Kiwi -
In lumea lui Dumnezeu compasiunea este fara de sfarsit ,dragostea nu inceteaza niciodată,rabdarea nu se termina niciodată! !!!!
Kiwi
-Kiwi -
Cel care se gandeste numai la viata aceasta si nu se pregateste pt eternitate este intelept o clipa si nebun o vesnicie...
Kiwi
-Kiwi -
Și atunci, de ce să ne lăsăm pradă disperării, când viața se termină atât de curând și moartea este o intrare atât de sigură în fericire- în slavă ?”
|
Pagina 118 din 167
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori | pagina 118 | FiiLumina
meniu prim
"Spui că iubești ploaia, dar folosești umbrela când mergi prin ea. Spui că iubești soarele, dar cauți umbra când strălucește. Spui că iubești vântul, dar închizi fereastra când bate. De aceea sunt speriat când spui că mă iubești."
~ Bob Marley ~