Mesaje instant administratori

Kiwi
-Kiwi -
Romani 12 12. Bucuraţi-vă în nădejde. Fiţi răbdători în necaz. Stăruiţi în rugăciune.
Kiwi
-Kiwi -
frumusetea mea o masor prin puterea cuvintelor lui Dumnezeu, cu cat implinesc mai mult Scriptura cu atat sunt mai frumos.
Kiwi
-Kiwi -
Oamenii intelepti sunt aceia care nu-ti vor spune ca ia-i ranit, dar intro zi cand ii vei cauta, nu-i vei mai gasi. Ei vor sti mereu sa zambeasca si sa mearga mai departe, fara sa poarte cu ei durerile trecutului. Ei vor intelege mereu ca viata este darul cel mai de pret si clipele ei merita traite. :/
Kiwi
-Kiwi -
" Odinioară nimic nu mergea bine, dar mă gândeam că totul va fi bine cândva şi eram fericit; acum totul este bine, dar mă gândesc că nimic n-a mers bine atunci şi sunt atât de nefericit"
Kiwi
-Kiwi -
Iubirea, binele si frumosul sa-ti fie calauza in viata, iar lumina si pacea sa-ti fie scrise in palme ca si un legamant intre tine si Dumnezeu, si atunci vei fi salvat din toate necazurile tale, si nici un rau nu-ti va atinge de tine.
Kiwi
-Kiwi -
Pacea este o comoara pe care nu o putem pretui indeajuns.
Sovea
-Sovea -
"Daca ti-ai pierdut credinta in Dumnezeu nimic nu te mai poate salva."
Kiwi
-Kiwi -
1 Corinteni 5 11. Ci v-am scris să n-aveţi niciun fel de legături cu vreunul care, măcar că îşi zice „frate”, totuşi este curvar, sau lacom de bani, sau închinător la idoli, sau defăimător, sau beţiv, sau hrăpăreţ; cu un astfel de om nu trebuie nici să mâncaţi.
Kiwi
-Kiwi -
Si tu spui in seara asta: “Nu ma asculta Dumnezeu,” si-i place Satanei cuvantul asta. Ce-l iubeste. Cand Dumnezeu spune: “Eu am planuri pentru casa ta. Tu sa te increzi in Isus Fiul Meu. Ochii la Isus. Gandul pe Isus. Privirea la Isus. Si spun in aceasta seara: “Pot totul in Hristos care ma intareste.”
Kiwi
-Kiwi -
Luca 10 20. Totuşi să nu vă bucuraţi de faptul că duhurile vă sunt supuse; ci bucuraţi-vă că numele voastre sunt scrise în ceruri.”
|
Pagina 120 din 167
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori | pagina 120 | FiiLumina
meniu prim
"Nu disprețui lucrurile mici; o lumânare poate face oricând ceea ce nu poate face soarele niciodată: să lumineze în întuneric."
~ Octavian Paler ~