Mesaje instant administratori

Kiwi
-Kiwi -
Daca un ou este spart din exterior viata se termina! Daca insa este spart din interior viata abia incepe! asa ca, marile schimbari din viata ta trebuie sa plece din interiorul tau!
Corneliu
-Corneliu -
Stai in ascultare de Dumnezeu,stai in ascultare de Cuvantul Sau traind o viata curata cu haina nepatata,avand in inima credinta,sfintenia si pocainta!
Kiwi
-Kiwi -
frumusetea mea o masor prin puterea cuvintelor lui Dumnezeu, cu cat implinesc mai mult Scriptura cu atat sunt mai frumos..
Kiwi
-Kiwi -
este oare iertare pentru tot ce-am facut?? Domne pot eu oare ? sa vina sa cum sunt ...N-aintea ta... in fata Ta..
Kiwi
-Kiwi -
fratilor si surorilor atunci cand vrei sa adauga-ti poze cititi mai intai cele trei conditii inainte sa da-ti DA, SUNT DEACORD.. ca sa nu va suparati apoi de ce nu sunt validate ok?? msii pt intelegere GBY all
Bordanc_nicu
-Bordanc_nicu -
Kiwi
-Kiwi -
Nu te ingrijora, Dumnezeu nu este orb. El vede lacrimile tale. . . Nu este surd. Iti asculta mereu rugaciunile. . . Si, chiar daca uneori tu nu-L simti, El este mereu prezent in viata ta! Dumnezeu te priveste, te asculta si El te va binecuvanta!
Corneliu
-Corneliu -
Laudati pe Domnul fara incetare,multumiti Mantuitorului nost' neincetata. priviti Fiul lui Dumnezeu a fost rastignit. a fost tintuit pe crucea de pe Calvar pentru tine si pentru mine!
Kiwi
-Kiwi -
Viaţa e ca un vis, uneori frumos alteori umbrit de norii tristeţii, ca o scânteie, an de an stingem şi totuşi fărâmă de viaţa nu e sfârşit pentru că aşa ne-a promis Domnul Iisus, „Cine crede în Mine are viaţă veşnică”… fii binecuvântat… şi „La mulţi ani!”
Kiwi
-Kiwi -
credincioasa sluga ma aplec in ruga si Il chem in ajutor mereu, si orisunde Domnul imi rasunde caci El e al meu Mantuitor .
|
Pagina 136 din 167
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori | pagina 136 | FiiLumina
meniu prim
"Dacă s-a făcut penicilină din pâine mucegăită, cu siguranță și din tine se poate face ceva.”
~ Muhammad Ali ~