Postări membru Bordanc_nicu în topicul Modificări script

A fost făcut ca la distribuirea de link-uri să se transmită și identitatea membrului autentificat, la folosirea link-urilor din josul paginilor elementelor distribuite.

Intră
A fost făcută posibilă sortarea pozelor în funcție de prețurile oferite la comentare și notare.

Intră
A fost adăugată posibilitatea de sortare și în funcție de prețurile oferite la comentarea/notarea unui element, în meniurile: bancuri, blog, cântări, descărcări, devoționale, maxime, meditații, poezii, SMS-uri, știri.

Intră
Au fost redenumite grupurile la numele care le aveau în data de 23-07-2016, deoarece a fost o eroare în script, astfel că oricine edita un grup, detaliile editate se setau la toate grupurile.

Intră
A fost făcut ca link-ul către ascultarea unui album de la descărcări în versiunea cu player să apară doar dacă albumul conține fișiere cu extensiile ".mp3" și ".mp4"; deasemenea playerul apare în pagina unui fișier de la descărcări și de la resurse creștine în funcție tot de această condiție.
A fost făcut ca și în versiunea cu player să fie redate/afișate doar fișiere cu extensiile ".mp3" și ".mp4".

Intră
A fost făcut ca ID-ul membrului care trimite invitația să fie recunoscut indiferent de link-ul prin care este transmis, de ex dacă utilizatorul apelează link-ul http://fiilumina.ro/?id=1 sau link-ul http://fiilumina.ro/descarcari?id=1, la înregistrarea pe site va fi recunoscută invitația personalizată chiar și dacă utilizatorul părăsește pagina, deoarece fișierul cookie va fi stocat în browser timp de 30 de zile, sau după prima autentificare pe site.

Intră
A fost făcută afișarea sexului, vârstei și a locației membrilor în meniurile: Băieți, Caută membrii dintr-un județ, Caută membru, Conectați, Conectați chat, Fete, Membrii activi, Membrii înregistrați, Membrii sărbătoriți, și Scrie mesaj privat chat.
Au fost avertizați să-și completeze profilul un număr de 1896 membrii, care nu aveau completate în baza de date ambele coloane de locație.

Intră
A fost făcut ca un membru să-și poată vizualiza și lista membrilor care l-au adăugat în lista cu persoane ignorate, nu doar lista cu membrii adăugați de el în această listă.

Intră
A fost făcut ca logoul să fie afișat cu chenar pătrat.

A fost făcut ca la înregistrarea unui cont nou și la schimbarea numelui să fie permise și următoarele diacritice din limba Română: "ĂăÂâÎîȘșȚțŞşŢţ", doar că dacă numele conține diacritice, nu va putea fi folosit link-ul personal care conține numele membrului.

Intră
În fișierele de topuri au fost adăugate imagini care arată medalii pentru primele trei locuri.

A fost adăugată afișarea ca avatare a logo-urilor ca la albumele de la descărcări (cu chenar pătrat), în fișierele de grupuri și parteneri.

A fost făcut ca link-ul către melodia zilei din index să fie afișat doar dacă în data curentă este setată melodia zilei; în schimb, a fost adăugat link către arhivă melodia zilei în meniul descărcări.

A fost făcută posibilitatea ca un membru să-și poată seta ca avatar cartea de identitate.

Intră
|
Pagina 2 din 3
Sari la pagina:
Forum >> Sugestii si Reclamatii >> Topic Modificări script >> Postări membru Bordanc_nicu în topicul Modificări script | pagina 2 | FiiLumina
meniu prim
"Prețul măreției este responsabilitatea."
~ Sir Winston Churchill ~