Urmărește topicul După botez, mai iarta Dumnezeu?

Postează răspuns
Prima paginaRaspunsuri: 15
Vizualizări: 1445
Membrii abonați 0
Membrii respondenti: 14
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1552-dupa-botez-mai-iarta-dumnezeu]După botez, mai iarta Dumnezeu?[/url]
Aurel92
-Aurel92 -
Replica la: Pentru ca nu exista om fara pacat, pentru ca toti pacatuim, Dumnezeu nu Va renunta la cei ce se caiesc. Pentru ca Isus Hristos este Calea Mantuirii, nici un pacat nu este mai presus de Jertfa adusa rascumpararii pacatelor lumii.
Daca Sangele Domnului nostru Isus Hristos a fost varsat in scopul iertarii pacatelor noastre , omul va constientiza faptul ca Isus aj murit pentru pacatele lui, fapt pentru care ar trebui sa nu mai pacatuiasca. Dumnezeu cunoaste insa firea omului, fapt pentru care nu va inceta niciodata sa ierte, fiecare om trebuie insa sa constientizeze faptul ca pacatul este de fapt un zid intre el si Dumnezeu.
de Maximuss

Bine argumentat Optiuni postare ®
Aurel92
-Aurel92 -
Deci sa fim în claritate cu aceasta postare Dumnezeu iartă și după botez dar asa trebuie făcut.
Dacă păcătuim trebuie sa nu mai repetam păcatul și sa ne rugam sa fim iertați, uni avem. Impresia ca Dumnezeu este un fel de putem face ori ce ca ni se iartă dar nu este asa..
Dacă continuam cu păcatele și ne rugam sa fim iertați apoi le repetam nu am făcut nimic... Deci rugăciune, părere de rău, sa nu le mai repetam și suntem iertați de acele păcate. Optiuni postare ®
Darius
-Darius -
Clar ca iarta. Tocmai biblia il face mincinos pe cel care zice ca nu are pacat. Optiuni postare ®
Alina90
-Alina90 -
Replica la: Deci sa fim în claritate cu aceasta postare Dumnezeu iartă și după botez dar asa trebuie făcut.
Dacă păcătuim trebuie sa nu mai repetam păcatul și sa ne rugam sa fim iertați, uni avem. Impresia ca Dumnezeu este un fel de putem face ori ce ca ni se iartă dar nu este asa..
Dacă continuam cu păcatele și ne rugam sa fim iertați apoi le repetam nu am făcut nimic... Deci rugăciune, părere de rău, sa nu le mai repetam și suntem iertați de acele păcate.
de Aurel92

Amin, așa este Optiuni postare ®
Nik
-Nik -
Replica la: NuDomnul Isus Cristos spune faceti ucenici si botezati El zice daca faceti faptele mele adtfel veti fi ucenici mei in 1ioan cap3 scrie cel ce este nascut din nou nu mai pacatuie findca samanta Lui Dumnezeu e in el de Lidiard
Esti dus rau cu capu Optiuni postare ®
Rodicarusu
-Rodicarusu -

Pagina 2 din 2
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Forum >> Viata >> Topic După botez, mai iarta Dumnezeu? >> Urmărește topicul După botez, mai iarta Dumnezeu? | pagina 2 | FiiLumina
meniu prim
"Numără-ți faptele bune în fiecare dimineață și umple-ți mintea cu gânduri pozitive. Acesta este secretul pentru a fi fericit și inspirat pe tot parcursul zilei"
~ Voile Corine ~