Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat

Urmărește topicul După botez, mai iarta Dumnezeu?

Postează răspuns
Raspunsuri: 8
Vizualizări: 2738
Membrii abonați 0
Membrii respondenti: 7
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1552-dupa-botez-mai-iarta-dumnezeu]După botez, mai iarta Dumnezeu?[/url]
Cont_sters
-Cont_sters -
Multi dintre noi, dupa botezul luat spre iertarea păcatelor cred ca Dumnezeu mai iarta... Dumneavoastră ce credeti... iarta? Sau nu?
Optiuni topic
Asobetu
-Asobetu -
Dumnezeu iarta... si Slava Domnului ca Dumnezeu nu oboseste iertand. Isaia 55:7. Optiuni postare ®
Alidia
-Alidia -
Dumnezeu iarta... dar vrea sa recunosti, sa-ti para rau, sa regreti si sa te stradui sa nu mai păcătuiești. Optiuni postare ®
Lidiard
-Lidiard -
Nu. Domnul Isus Cristos spune: „Faceti ucenici si botezati-i.” El zice: „Daca faceti faptele Mele, astfel veti fi ucenicii Mei.” În 1 Ioan capitolul 3 scrie: „Cel ce este nascut din nou nu mai păcătuiește, fiindca samanta lui Dumnezeu e in el.” Optiuni postare ®
Kiwi
-Kiwi -
Chicu_Samuel
-Chicu_Samuel -
steagAtentie! Dumnezeu iarta, daca pacatul nostru nu e intentionat... daca ai facut botezul si apoi mergi de exemplu sa omori pe cineva cu rea-vointa... ganditi voi mai departe ce se intampla... Optiuni postare ®
Addah
-Addah -
Dumnezeu are puterea de a ierta atata timp cat exista viata, deci, da, Dumnezeu iarta. Optiuni postare ®
Dani91
-Dani91 -
Addah
-Addah -
Da până în ultima clipă a vieții noastre, Dumnezeu ne poate ierta Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Forum >> Viata >> Topic După botez, mai iarta Dumnezeu? >> Urmărește topicul După botez, mai iarta Dumnezeu? | FiiLumina
meniu prim
"Cel ce minte astăzi pentru tine, mâine va minți contra ta."
~ Richard Wurmbrand ~