Informații avantaje cont membru autentificat
Postează răspuns![]() | Multi dintre noi, dupa botezul luat spre iertarea păcatelor cred ca Dumnezeu mai iarta... Dumneavoastră ce credeti... iarta? Sau nu? Optiuni topic |
![]() Asobetu - Dumnezeu iarta... si Slava Domnului ca Dumnezeu nu oboseste iertand. Isaia 55:7. Optiuni postare ® | |
![]() | ![]() Alidia - Dumnezeu iarta... dar vrea sa recunosti, sa-ti para rau, sa regreti si sa te stradui sa nu mai păcătuiești. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() Lidiard - Nu. Domnul Isus Cristos spune: „Faceti ucenici si botezati-i.” El zice: „Daca faceti faptele Mele, astfel veti fi ucenicii Mei.” În 1 Ioan capitolul 3 scrie: „Cel ce este nascut din nou nu mai păcătuiește, fiindca samanta lui Dumnezeu e in el.” Optiuni postare ® |
![]() Kiwi - Da Optiuni postare ® | |
![]() | Atentie! Dumnezeu iarta, daca pacatul nostru nu e intentionat... daca ai facut botezul si apoi mergi de exemplu sa omori pe cineva cu rea-vointa... ganditi voi mai departe ce se intampla... Optiuni postare ® |
![]() Addah - Dumnezeu are puterea de a ierta atata timp cat exista viata, deci, da, Dumnezeu iarta. Optiuni postare ® | |
![]() | ![]() Dani91 - |
![]() Addah - Da până în ultima clipă a vieții noastre, Dumnezeu ne poate ierta Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |
Forum >>
Viata >> Topic După botez, mai iarta Dumnezeu? >> Urmărește topicul După botez, mai iarta Dumnezeu? | FiiLumina