Urmărește topicul După botez, mai iarta Dumnezeu?

Postează răspuns
Prima paginaRaspunsuri: 14
Vizualizări: 1337
Membrii abonați 0
Membrii respondenti: 13
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1552-dupa-botez-mai-iarta-dumnezeu]După botez, mai iarta Dumnezeu?[/url]
Maximuss
-Maximuss -
Pentru ca nu exista om fara pacat, pentru ca toti pacatuim, Dumnezeu nu Va renunta la cei ce se caiesc. Pentru ca Isus Hristos este Calea Mantuirii, nici un pacat nu este mai presus de Jertfa adusa rascumpararii pacatelor lumii.
Daca Sangele Domnului nostru Isus Hristos a fost varsat in scopul iertarii pacatelor noastre , omul va constientiza faptul ca Isus aj murit pentru pacatele lui, fapt pentru care ar trebui sa nu mai pacatuiasca. Dumnezeu cunoaste insa firea omului, fapt pentru care nu va inceta niciodata sa ierte, fiecare om trebuie insa sa constientizeze faptul ca pacatul este de fapt un zid intre el si Dumnezeu. Optiuni postare ®
Aurel92
-Aurel92 -
Replica la: Pentru ca nu exista om fara pacat, pentru ca toti pacatuim, Dumnezeu nu Va renunta la cei ce se caiesc. Pentru ca Isus Hristos este Calea Mantuirii, nici un pacat nu este mai presus de Jertfa adusa rascumpararii pacatelor lumii.
Daca Sangele Domnului nostru Isus Hristos a fost varsat in scopul iertarii pacatelor noastre , omul va constientiza faptul ca Isus aj murit pentru pacatele lui, fapt pentru care ar trebui sa nu mai pacatuiasca. Dumnezeu cunoaste insa firea omului, fapt pentru care nu va inceta niciodata sa ierte, fiecare om trebuie insa sa constientizeze faptul ca pacatul este de fapt un zid intre el si Dumnezeu.
de Maximuss

Bine argumentat Optiuni postare ®
Aurel92
-Aurel92 -
Deci sa fim în claritate cu aceasta postare Dumnezeu iartă și după botez dar asa trebuie făcut.
Dacă păcătuim trebuie sa nu mai repetam păcatul și sa ne rugam sa fim iertați, uni avem. Impresia ca Dumnezeu este un fel de putem face ori ce ca ni se iartă dar nu este asa..
Dacă continuam cu păcatele și ne rugam sa fim iertați apoi le repetam nu am făcut nimic... Deci rugăciune, părere de rău, sa nu le mai repetam și suntem iertați de acele păcate. Optiuni postare ®
Darius
-Darius -
Clar ca iarta. Tocmai biblia il face mincinos pe cel care zice ca nu are pacat. Optiuni postare ®
Alina90
-Alina90 -
Replica la: Deci sa fim în claritate cu aceasta postare Dumnezeu iartă și după botez dar asa trebuie făcut.
Dacă păcătuim trebuie sa nu mai repetam păcatul și sa ne rugam sa fim iertați, uni avem. Impresia ca Dumnezeu este un fel de putem face ori ce ca ni se iartă dar nu este asa..
Dacă continuam cu păcatele și ne rugam sa fim iertați apoi le repetam nu am făcut nimic... Deci rugăciune, părere de rău, sa nu le mai repetam și suntem iertați de acele păcate.
de Aurel92

Amin, așa este Optiuni postare ®

Pagina 2 din 2
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Forum >> Viata >> Topic După botez, mai iarta Dumnezeu? >> Urmărește topicul După botez, mai iarta Dumnezeu? | pagina 2 | FiiLumina
meniu prim
"Spui că iubești ploaia, dar folosești umbrela când mergi prin ea. Spui că iubești soarele, dar cauți umbra când strălucește. Spui că iubești vântul, dar închizi fereastra când bate. De aceea sunt speriat când spui că mă iubești."
~ Bob Marley ~