Mesaje instant administratori

MirelTimisag
-MirelTimisag -
Tineretea este un munte,spre cer...este un timp de adevar sau de mister...are nevoie, de toate e zi senina, de o noapte lina,de o floare, de un spin, de un zambet,de un crin, de intrebari si de raspuns...TINERETEA ARE NEVOIE DE ISUS..!!
Corneliu
-Corneliu -
Cand spui cuiva "Te Iubesc" asa sa si fie,sa vina din sufletul tau!Nu spune "Te Iubesc" cand trebuie,ci spune-l cand simti asta.. :*
MirelTimisag
-MirelTimisag -
Kand ma gandeam ca totul se va intampla asa cum am visat o voce am ascultat si mia soptit usor:Incredinteaza-te in bratul Domnului
MirelTimisag
-MirelTimisag -
MAI BINE SA SUFERIM NOI DIN CAUZA ADEVARULUI DECAT SA SUFERE EL DIN CAUZA NOASTRA...
Kiwi
-Kiwi -
Ce aș putea fi fără Domnul dacă EL E TOTUL: frumusețe, dragoste, sinceritate, viață..
MirelTimisag
-MirelTimisag -
..daca mai intalnit pe mine si mai uitat nu ai pierdut nimic...dar daca L-ai intalnit pe Isus si L-ai uitat ai pierdut totul..!
Corneliu
-Corneliu -
laud chiar daca ploaia nu s-a oprit..Te laud chiar daca problema mea nu s-a sfarsit..Te laud caci Tu ramai in bine sau rau acelasi Dumnezeu..!
MirelTimisag
-MirelTimisag -
Strada care duce la viata nu este dreapta! Exista o curba numita SLABICIUNE,o alta numita TRISTETE si cauciucuri sparte numite DEZILUZII. Dar cu un motor numit VOINTA, o asigurare numita CREDINTA si un sofer numit PRIETEN poti ajunge intr-un loc numit PARADIS !!!
Corneliu
-Corneliu -
Te laud chiar daca ploaia nu s-a oprit..Te laud chiar daca problema mea nu s-a sfarsit..Te laud caci Tu ramai in bine sau rau acelasi Dumnezeu..! :)
MirelTimisag
-MirelTimisag -
Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin.
|
Pagina 127 din 167
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori | pagina 127 | FiiLumina
meniu prim
"Le sunt recunoscător tuturor celor care m-au refuzat în viață. Datorită lor am reușit pe cont propriu."
~ Albert Einstein ~