Mesaje instant administratori

MirelTimisag
-MirelTimisag -
Cind iti este greu adu-ti aminte ca sus in cer este Dumnezeu care te iubeste si jos, pe pamint, sunt eu care ma gindesc la tine.
Corneliu
-Corneliu -
Sa nu fii nimic acolo unde ai fost totul,e o decadere pe care nu o poate suporta nimeni..
MirelTimisag
-MirelTimisag -
Oricat ai fi acum de trist, nu uita ca viata merge inainte! Pana la urma vei gasi pe cineva care sa te merite cu adevarat.
MirelTimisag
-MirelTimisag -
Sa sti sa razi cand sufletul iti plange, Sa-ti fie cald chiar daca afara ninge, Sa sti sa crezi cand altii te inseala, Sa te ridici cand altii te doboara.
Kiwi
-Kiwi -
Daca cineva sta alaturi de tine in momentele cele mai grele, inseamna ca merita sa stea alaturi de tine si in momentele cele mai bune!
MirelTimisag
-MirelTimisag -
Dacă Dumnezeu ar fi vrut ca noi să avem o societate îngăduitoare El nu ne-ar fi dat cele 10 porunci, ci cele 10 sugesti…
Kiwi
-Kiwi -
Alege sa iubesti si nu sa urasti. Alege sa zambesti si nu sa te incrunti. Alege sa zidesti si nu sa darami. Alege sa perseverezi si nu sa renunti. Alege sa lauzi si nu sa barfesti. Alege sa vindeci si nu sa ranesti. Alege sa oferi si nu sa iei. Alege sa actionezi si nu sa amai. Alege sa ierti si nu sa te razbuni. Alege sa te rogi
MirelTimisag
-MirelTimisag -
Strada care duce la viata nu este dreapta! Exista o curba numita SLABICIUNE,o alta numita TRISTETE si cauciucuri sparte numite DEZILUZII. Dar cu un motor numit VOINTA, o asigurare numita CREDINTA si un sofer numit PRIETEN poti ajunge intr-un loc numit PARADIS !!!
MirelTimisag
-MirelTimisag -
Inveti sa vorbesti vorbind, sa studiezi studiind, sa alergi alergand, sa muncesti muncind si la fel, inveti sa-L iubesti pe Dumnezeu si pe om iubind.
Corneliu
-Corneliu -
Intr-o zi,dragostea si prietenia s-au intalnit: dragostea a intrebat: de ce mai existi,daca eu sunt aici? prietenia a raspuns zambind: sa pun un zambet,unde tu lasi lacrimi... :)
|
Pagina 128 din 167
Sari la pagina:
Top mesaje instant
Mesaje instant administratori >> Mesaje instant administratori | pagina 128 | FiiLumina
meniu prim
“Nu înceta niciodată să zâmbești, nici chiar atunci când ești trist, pentru că nu se știe cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău.”
~ Gabriel José García Márquez ~